Winckel

Een schrijver is niets zonder (digitaal) papier. Hij moet voor de leeuwen, door gretige ogen opgeknabbeld kunnen worden, al dan niet tastbare bewijzen leveren van zijn kunnen. Gideon Grim heeft daarom ook maar besloten enkele van zijn werken beschikbaar te maken, om zijn vermogens hier, ten overstaan van Jan en alleman, tentoon te spreiden.

2015 / 2016

— ‘Beestenbundeltje’
Grappige, aandoenlijke, stoutmoedige, rare, op dieren gebaseerde miniverhaaltjes. Gideon Grims korteverhalendebut, inclusief illustraties van andere hand(en). Datum van uitgave nog onbekend.

— ‘Meria de maanprinses’
Betoverend kinderboek over een prinses die in haar eentje op de maan woont. Gideon Grims kinderboekdebut, inclusief illustraties van andere hand. Datum van uitgave nog onbekend.

— ‘Grimmig’ (werktitel)
Zeer subjectieve ‘best of’ van Gideons Grims zwart-witfotografie (2003 – 2013), mogelijk begeleid door slechte poëzie van eigen hand. Datum van uitgave nog onbekend.

2013

zachte-dood-sanne-groenendaal-klein-3d

— ‘Zachte dood’ / Sanne Groenendaal.
Fotografie door Gideon Grim. Debuterende dichtbundel van de geïnspireerde hand van Sanne Groenendaal (filosoof, ecologisch pedagoog en docent levensbeschouwing). In eigen beheer uitgebracht (december 2013). Te koop op aanvraag:

€27,95 (incl. verzendkosten) ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *